Entellus Medical

Tietosuojakäytäntö

Entellus Medical, Inc. huolehtii tarkkaan tietosuoja-asioista. Toivomme sinun tutustuvan käytäntöihimme, jotka koskevat tietojen keräystä, käyttöä ja julkistamista. Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan yksityisyyden suojaan liittyviä menettelyitämme, kun me tai palveluntuottajamme keräämme tietoja siltä verkkosivustolta tai siitä verkkosovelluksesta (molemmista käytetään myöhemmin nimeä ”verkkosivusto”), josta luet tätä tietosuojakäytäntöä. Kun annat henkilötietojasi meille tai käytät tätä verkkosivustoa, hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ehdot.

Tietojen kerääminen

Antamasi tiedot

Joissakin tämän verkkosivuston kohdissa pyydetään antamaan henkilökohtaisia tietoja, jotta voit saada käyttöösi sivuston tarjoamia etuja (kuten uutiskirjeen tilaus, vinkit tai tilausten käsittely) tai jotta voit osallistua tiettyyn asiaan, kuten arvontaan tai tarjouksiin. Sivustolla ilmoitetaan, mitkä tiedot ovat välttämättömiä ja mitkä vapaaehtoisesti ilmoitettavia.

Voimme yhdistää antamasi tiedot muihin sinusta keräämiimme tietoihin, kuten tilaushistoriaasi. Tiedot voidaan kerätä joko verkossa tai muulla tavoin. Voimme yhdistää antamasi tiedot sinusta muuta kautta saamiimme tietoihin. Voimme saada tietoja Entellus Medical, Inc. -yhtiön muista yrityksistä, julkisesti saatavilla olevista lähteistä (joita ovat mm. tiedot julkisesti saatavilla olevista sosiaalisen median profiileistasi) ja muilta kolmansilta osapuolilta.

Passiivinen tiedonkeräys ja näiden tietojen käyttö

Kun navigoit verkkosivustolla, tiettyjä tietoja voidaan kerätä passiivisesti (ts. ilman, että annat aktiivisesti tietoja) eri teknologioiden avulla. Näitä ovat mm. IP-osoitteet, evästeet ja navigointitiedot.

Voit saada tarkempia tietoja evästeistä ja muista verkkosivustollamme käytetyistä jäljitysteknologioista lukemalla Evästekäytäntö-osion. Kyseisestä osiosta löydät myös tiedot, kuinka evästeet ja jäljitysteknologiat voidaan ottaa pois käytöstä, jos et hyväksy niiden käyttämistä. Jos et ota evästeitä tai muista jäljitysteknologioita pois käytöstä, oletamme, että hyväksyt niiden käyttämisen.

Kuinka tietoja käytetään tai julkaistaan

  • Kerromme antamiasi tietoja kerätessämme, kuinka niitä käytämme ja julkaisemme.
  • Käytämme myös sinulta ja sinusta saamiamme tietoja seuraaviin asioihin:
  • vastataksemme kysymyksiisi ja pyyntöihisi, kuten lähettääksemme pyytämäsi asiakirjat tai sähköposti-ilmoituksia
  • lähettääksemme tärkeitä tietoja, jotka koskevat sinua tai verkkosivustoamme, ehtojemme ja käytäntöjemme muutoksia ja/tai muita hallinnollisia asioita
  • liiketoimintatarkoituksissa, kuten tietojen analysointiin, auditiointeihin, uusien tuotteiden kehittämiseen, verkkosivustomme parantamiseen, verkkosivuston käyttömallien tunnistamiseen; voimme myös yksilöllistää vierailijoiden kokemusta esittämällä täsmäytettyjä tuotteita ja tarjouksia sekä määrittää myyntikampanjoidemme tehokkuutta.

Lisäksi käytämme ja julkistamme verkkosivuston kautta kerättyjä tietoja seuraavissa tapauksissa: (a) sovellettavan lain sallimalla tavalla (koskee myös asuinmaasi ulkopuolisia lakeja), (b) oikeusprosessin vaatimalla tavalla, (c) viranomaisten pyyntöjen täyttämiseksi (koskee myös asuinmaasi ulkopuolisia viranomaisia), (d) omien ehtojemme noudattamiseksi, (e) omien tai jonkin liiketoimintakumppanimme toimintojen suojaamiseksi, (f) omien ja/tai jonkin liiketoimintakumppanimme, sinun tai muiden entiteettien yksilönsuojaa, turvallisuutta tai omaisuutta koskevien oikeuksien suojaamiseksi sekä (g) käytettävissä olevien muutoksenhakukeinojen käyttämiseksi tai mahdollisten vahinkojen rajoittamiseksi. Saatamme myös luvallasi käyttää ja julkaista verkkosivuston kautta muilla tavoilla kerättyjä tietoja.

Käytämme ja julkaisemme passiivisesti keräämiämme tietoja (ks. edellä kohta Passiivinen tiedonkeräys ja näiden tietojen käyttö) mihin tahansa tarkoitukseen, lukuun ottamatta sovellettavan lain rajoittamissa tapauksissa (jos esimerkiksi tällaisia tietoja vaaditaan pitämään henkilökohtaisina tietoina). Lisäksi voimme missä tahansa tarkoituksessa käyttää ja julkaista tietoja, joita ei voida henkilökohtaisesti tunnistaa. Jos yhdistämme henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja tietoihin, jotka eivät sitä ole (kuten nimesi yhdistäminen maantieteelliseen sijaintiisi), käsittelemme yhdistettyjä tietoja kuten henkilötietoja niin kauan, kuin nämä tiedot ovat yhdistettyjä.

Salassapito

Käytämme kohtuullisia organisatorisia, teknisiä ja hallinnollisia toimia hallinnassamme olevien henkilötietojen suojaamiseksi. Minkään tiedonsiirron ei kuitenkaan voida taata olevan täysin salaista Internetissä tai tallennusjärjestelmässä. Jos sinulla on syytä uskoa, että vuorovaikutus kanssamme ei enää ole salaista (jos sinusta esimerkiksi tuntuu, että käyttäjätilisi turvallisuus on heikentynyt), ilmoita heti meille ongelmasta ottamalla meihin yhteyttä alla olevan ”Yhteystiedot”-osion mukaisesti.

Vaihtoehdot ja tietoihin pääsy

Vaihtoehdot, jotka koskevat henkilökohtaisten tietojesi käyttämistä ja julkaisemista

Annamme eri vaihtoehtoja, jotka koskevat omien henkilökohtaisten tietojesi käyttöä ja julkaisemista myynninedistystarkoituksissa. Voit valita seuraavia:

  • Markkinointiviestien vastaanottaminen: Jos et enää halua saada meiltä markkinointiviestejä, voit poistaa tietosi listoiltamme ottamalla yhteyden verkko-osoitteeseen webmaster@entellusmedical.com. Anna vastauksessasi nimesi ja niiden markkinointiviestien tyyppi, joita et enää halua saada, ja yksilöi osoite tai osoitteet, johon niitä on lähetetty. Jos et esimerkiksi enää halua vastaanottaa markkinointisähköposteja tai -postia meiltä, ilmoita tästä ja anna nimesi ja sähköposti- tai postiosoitteesi.

Noudatamme pyyntöäsi niin pian kuin se on käytännössä mahdollista. Huomioithan, että jos tietosi poistetaan listoiltamme edellä kuvatusti, emme voi poistaa henkilötietojasi liikekumppaneidemme tietokannoista, jotka ovat jo saaneet tietojasi (siihen päivämäärään mennessä, kun täytämme poistopyyntösi). Huomioi myös, että jos sinut poistetaan markkinointiviestien saajien joukosta, saatamme silti lähettää tärkeitä liiketoiminnallisia ja hallinnollisia viestejä sinulle (niiden lähettäminen ei ole valittavissa).

Miten voit päästä henkilökohtaisiin tietoihisi ja muuttaa tai poistaa niitä

Jos haluat tarkastella, korjata, päivittää tai poistaa verkkosivuston kautta antamiasi henkilökohtaisia tietoja, lähetä sähköpostia osoitteeseen webmaster@entellusmedical.com. Noudatamme pyyntöäsi niin pian kuin se on käytännössä mahdollista.

Tietojen säilytysaika

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi tarvittavan ajan, jotta tässä tietosuojakäytännössä kerrotut tarkoitukset toteutuvat, ellei pitempi säilytysaika ole lain vaatimaa tai sallimaa tai elleivät oikeudelliset velvoitteet sitä vaadi.

Verkkosivuston käyttö, kun kyseessä on alaikäinen henkilö

Verkkosivusto ei ole suunnattu alle 16-vuotiaille, ja pyydämme, että tällaiset henkilöt eivät anna henkilökohtaisia tietojaan verkkosivuston kautta.

Rajat ylittävä tiedonsiirto

Henkilökohtaisia tietojasi voidaan säilyttää ja käsitellä missä tahansa maassa, jossa meillä on tähän valmiudet tai jossa on palveluntarjoajia. Käyttämällä verkkosivustoamme tai antamalla hyväksyntäsi (lain edellyttämissä tapauksissa) hyväksyt tietojen siirron asuinmaasi ulkopuolisiin maihin (kuten Yhdysvaltoihin), joiden tietosuojasäännökset saattavat poiketa oman maasi vastaavista.

Arkaluonteiset tiedot

Jos emme tätä erityisesti pyydä, toivomme, ettet lähetä tai paljasta mitään arkaluonteisia henkilötietoja (esim. etniseen alkuperään, poliittisiin mielipiteisiin, uskontoon, terveyteen, rikostaustoihin tai yhdistysten jäsenyyteen liittyviä tietoja) verkkosivustollemme tai sen kautta tai muutoin yhtiöllemme. Niissä tapauksissa, joissa saatamme pyytää antamaan arkaluonteisia tietojasi, teemme niin vain nimenomaisella hyväksynnälläsi.

Tämän tietosuojakäytännön päivittäminen

Saatamme muuttaa tätä tiedonsuojakäytäntöämme. Näet tämän tiedonsuojakäytännön viimeisen tarkistuspäivän tämän sivun yläosan kohdasta ”PÄIVITETTY VIIMEKSI”. Mahdolliset tämän tietosuojakäytännön muutokset astuvat voimaan, kun julkaisemme tarkistetun tietosuojakäytännön tällä verkkosivustolla. Jos käytät verkkosivustoa näiden muutosten jälkeen, hyväksyt tarkistetun tietosuojakäytännön.

Yhteystiedot

Jos sinulla on tätä tiedonsuojakäytäntöä koskevaa kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen webmaster@entellusmedical.com tai kirjoita seuraavaan osoitteeseen:

Entellus Medical, Inc

3600 Holly Lane North

Plymouth, MN 55447

Yhdysvallat

Evästekäytäntö

EU:n evästeitä koskevien säännösten esittely

EU edellyttää verkkosivujen kautta tietokoneisiin evästeitä asettavilta organisaatioilta, että verkkosivuvierailijoilta on saatava evästeille ”hyväksyntä” sen jälkeen, kun evästeiden käytöstä on annettu selvät ja kattavat tiedot.

Tämän noudattamiseksi olemme ryhtyneet seuraaviin neljään toimeen:

  1. Olemme tunnistaneet tämän verkkosivuston kautta käytetyt evästeet ja muut jäljitysteknologiat, niiden tarkoitukset ja vastaavat tiedot, kuten niiden voimassaolon ja sen, ovatko ne ensimmäisen tai kolmannen osapuolen evästeitä.
  2. Olemme arvioineet näitä evästeitä suhteessa verkkosivuvierailijoiden yksityisyyden loukkaamiseen edellä kohdassa (i) kerättyjen tietojen perusteella.
  3. Olemme antaneet ”selvät ja kattavat” tiedot verkkosivuston evästeistä ja yksityisyyden loukkaamisen tasosta kunkin evästeen kohdalla.
  4. Olemme määrittäneet asianmukaisen strategian, jolla verkkosivuevästeille saadaan hyväksyntä niiden käyttö ja yksityisyyden loukkaamisen taso huomioiden. Tietyn tyyppiset evästeet voivat muodostaa poikkeuksen laillisuusvaatimuksiin nähden. Näissä tapauksissa hyväksyntää ei tarvita näiden evästeiden kohdalla.

Hiljaisen hyväksynnän strategiat antavat vaihtoehtoisesti olettaa hyväksyntää, kun verkkosivuvierailijat eivät kiellä evästeitä, sen jälkeen kun heille on annettu evästeistä selvät kuvaukset ja mahdollisuus hallita evästeitä yksinkertaisesti ja helposti. Tämän avulla verkkosivuvierailijat voivat halutessaan hyväksyä evästeet tai kieltäytyä niistä.

Sopiva hyväksynnän strategia tietyn evästeen kohdalla riippuu yksityisyydensuojan loukkaamisen tasosta kyseisen evästeen kohdalla. Seuraavat asiat on huomioitava:

  1. kuka evästeen tarjoaa (ts. ensimmäinen vai kolmas osapuoli)
  2. mitä tietoja evästeellä kerätään
  3. mikä on evästeen tarkoitus
  4. miten kauan eväste kestää
  5. evästeen tarjoavan verkkosivuston luonne.

Hyväksyntää edellyttävien evästeiden kohdalla noudatamme kolmitahoista lähestymistapaa hyväksynnän saamiseksi:

  1. yksityisyyttä vähän loukkaavat evästeet: annamme evästekäytännön tarkat kuvaukset ja tarjoamme helpon keinon kieltää evästeiden käyttö olettaen hyväksyntää, jos verkkosivustovierailijat eivät kiellä evästeitä
  2. yksityisyyttä kohtalaisesti loukkaavat evästeet: käytämme samaa strategiaa kuin vähän loukkaavien evästeiden kohdalla; annamme lisäksi asiayhteyteen liittyvät tiedot evästekäytöstä asianmukaisilla verkkosivuilla (esim. evästekuvaukset täsmämainosten tai muiden näihin evästeisiin nojaavien toimintojen ympärillä)
  3. yksityisyyttä paljon loukkaavat evästeet: toteutamme aiemman hyväksynnän strategiaa (esimerkiksi ponnahdusikkunan käyttö, jossa verkkosivuvierailijoiden täytyy hyväksyä evästeiden käyttö ennen kuin he voivat jatkaa).

Aiempi hyväksyntä verkkosivustoille, jotka on suunnattu henkilöille, joilla on tiettyjä terveysongelmia: Verkkosivusto on suunnattu henkilöille, joilla on tiettyjä terveysongelmia. Koska terveyteen liittyvät tiedot on ryhmitelty Euroopan tietosuojalakien mukaan ”arkaluonteisiksi”, evästetietojen kerääminen tämän verkkosivuston kautta katsotaan yksityisyyttä loukkaavaksi. Tästä syystä sovellamme aiemman hyväksynnän mallia tietyille evästeille, joita tarjotaan tämän verkkosivuston kautta.

Tämä verkkosivusto voi käyttää ja yhdistää tällaista passiivisesti kerättyä anonyymiä tietoa, kun tarkoituksena on palvella paremmin sivulla vierailijoita, mukauttaa sivustoa omien mieltymysten perusteella sekä yhdistää ja analysoida tilastotietoja ja suuntauksia tai muutoin parantaa sivuston käytettävyyttä. Tällaisia tietoja ei yhdistetä muualla sivustolla kerättyihin tunnistettaviin henkilökohtaisiin tietoihin, ellet ole antanut hyväksyntääsi.

Linkit toisiin verkkosivustoihin

Tämä sivusto voi sisältää linkkejä tai viittauksia muihin verkkosivustoihin, jotka eivät sovella tätä evästekäytäntöä. Kannustamme lukemaan evästekäytännön jokaisella vierailemallasi verkkosivustolla.

Yhteystiedot

Jos sinulla on tähän evästekäytäntöön tai muihin tämän verkkosivuston tietokäytäntöihin liittyvää kysyttävää tai kommentoitavaa, ota meihin yhteyttä:

Sähköposti: webmaster@entellusmedical.com

Postiosoite:

Entellus Medical, Inc

3600 Holly Lane North

Plymouth, MN 55447

Yhdysvallat

Tätä evästekäytäntöä koskevat muutokset

Jos tämä evästekäytäntö muuttuu, tarkistettu käytäntö julkaistaan tällä verkkosivustolla.

Tarkista se säännöllisesti ja erityisesti ennen kuin annat mitään tunnistettavia henkilökohtaisia tietoja.

Tämä evästekäytäntö päivitettiin viimeksi 1.6.2015.